torsdag 28 april 2016

28/4 bara 2 dagar kvar!

Nu på lördag 29/4 klockan 09:00 smygöppnar vi Västerled för medlemmar.
Vi har slitit hårt de senaste veckorna för att hinna bli klara och vi är nästan där, men det finns lite kvar att göra!
(Dessa tider gäller: Lördag tidsbokning 9-16 där efter bollränna, söndag bollränna gäller fram till 8 sedan tidsbokning 8-16 och där efter bollränna).


Vi har den senaste veckan rullat ut 10000m2 färdigt gräs, sått 5000m2 ruffområden, lagt ut 600ton Väggrus på våra vägar, fyllt alla nya bunkrar med sand, lagt ut nya klipplinjer, lagt sten runt teeskyltar och bänkar samt mycket mer.



I och med detta kommer vi ha en del MUA områden till att börja med innan det utrullade gräset tagit sig och det nysådda ytorna börjat grönska.
Där vi rullat ut färdigt gräs får man självklart spela bollen om man vill eller ta lättnad, men ytor som vi sått där är det inte tillåtet att spela bollen ifrån.
Vi är såklart mycket stolta över det jobb men vi är inte helt klara och därför heller ej helt nöjda, vi kommer att jobba vidare för att få allt klart så snabbt som bara är möjligt.

För att detta skall lyckas behöver vi nu lite varmare väder så gräset kan gro och växa ihop.
Vissa ytor ser lite gråa och tråkiga ut pga att vi varit tvungna att köra på ytorna men detta växer bort tämligen snabbt när värmen kommer.

Vi kommer att Stänga Västerled måndag-onsdag nästa vecka för att jobba vidare med ytorna och sen öppnar vi fullt ut från och med torsdag den 5 maj



Nu hoppas vi bara på bra väder till helgen och att ni gillar det vi gjort.
Jag och övriga medarbetare tar tacksamt emot feedback och frågor från er som spelar, det gör oss bättre!

Jag kommer vara på plats på lördag och söndag så har ni frågor eller funderingar så tveka inte.

Jag och mitt Team samt alla andra medarbetare på Österåkers Golf önskar er varmt välkomna till säsongsöppningen av Västerled.

Vi ses på lördag
/Magnus

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar